Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 13
Fredag d. 29. marts
Glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Chokoladebudding m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 30. marts
Stegt kylling m/agurkesalat
Jordbærkage m/marcipan
kuverter
Søndag d. 31. marts
Lammecuvette m/skysaucemkartofler og mintgele
Syltede pærer m/flødeskum
kuverter


Uge: 14
Mandag d. 1. april
Oksesteg m/skysauce og ærter
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter
Tirsdag d. 2. april
Blomkålsgratin m/champignonsauce
Gul sagosuppe m/rosiner
kuverter
Onsdag d. 3. april
Køkkenchefens overraskelse
Brødæggekage m/syltetøj
kuverter
Torsdag d. 4. april
Stegt fisk m/råkost
Tomatsuppe m/porrer
kuverter
Fredag d. 5. april
Enebærgryde m/kartoffelmos og grøntsager
Byggrød m/kanelsukker
kuverter
Lørdag d. 6. april
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Hindbærtrifli m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 7. april
Kyllingebrystfilet m/sauterede grøntsager og kartofler
Æblekage m/flødeskum
kuverter


Uge: 15
Mandag d. 8. april
Forloren hare m/vildt sauce, kartofler og tyttebær
Risengrød m/saft
kuverter
Tirsdag d. 9. april
Selleribøf m/bløde løg, kartofler og sauce
Pandekager m/syltetøj
kuverter
Onsdag d. 10. april
Køkkenchefens overraskelse
Gulerodssuppe m/basilikum m/grovbrød
kuverter
Torsdag d. 11. april
Dampet fisk m/grøntsager
Stikkelsbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 12. april
Farsskinke m/skysauce,kartofler og broccolisalat
Hummersuppe legeret m/asparges
kuverter
Lørdag d. 13. april
Kalvesteg m/sauce,kartofler og grøntsager
Mandarinfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 14. april
Glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Moccaparfait m/chokoladedrys
kuverter


Uge: 16
Mandag d. 15. april
Boller i karry m/løse ris
Hyldebærsuppe m/æbler
kuverter
Tirsdag d. 16. april
Æggekage m/svampe og pestobagte tomater
Kartoffelsuppe m/bacon
kuverter
Onsdag d. 17. april
Køkkenchefens overraskelse
Ymerdessert m/ferskner og kokosmel
kuverter
Torsdag d. 18. april
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 19. april
Kyllingekrebinetter m/brun sauce,kartofler og bønner
Chokoladekage m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 20. april
Rullesteg m/skysauce,kartofter og rødkål
Champignonsuppe m/brød
kuverter
Søndag d. 21. april
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Pæretærte m/flødeskum
kuverter


Uge: 17
Mandag d. 22. april
Gule ærter m/sprængt nakke og medisterpølse
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Tirsdag d. 23. april
Stegte ris m/æg og soyastegte champignons
Broccolisuppe m/brød
kuverter
Onsdag d. 24. april
Køkkenchefens overraskelse
indisk karrysuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 25. april
Dampet fisk m/grøntsager
Ærtepuresuppe m/brød
kuverter
Fredag d. 26. april
Pulled pork m/coleslaw og kartoffelkroket
Chokoladebudding m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 27. april
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Syltede pærer m/flødeskum
kuverter



Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige
www.kollektivhus.dk