Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 13
Fredag d. 29. marts
Glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Chokoladebudding m/flødeskum
Lørdag d. 30. marts
Stegt kylling m/agurkesalat
Jordbærkage m/marcipan
Søndag d. 31. marts
Lammecuvette m/skysaucemkartofler og mintgele
Syltede pærer m/flødeskum


Uge: 14
Mandag d. 1. april
Oksesteg m/skysauce og ærter
Hjemmelavet is m/vafler
Tirsdag d. 2. april
Blomkålsgratin m/champignonsauce
Gul sagosuppe m/rosiner
Onsdag d. 3. april
Køkkenchefens overraskelse
Brødæggekage m/syltetøj
Torsdag d. 4. april
Stegt fisk m/råkost
Tomatsuppe m/porrer
Fredag d. 5. april
Enebærgryde m/kartoffelmos og grøntsager
Byggrød m/kanelsukker
Lørdag d. 6. april
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Hindbærtrifli m/flødeskum
Søndag d. 7. april
Kyllingebrystfilet m/sauterede grøntsager og kartofler
Æblekage m/flødeskum


Uge: 15
Mandag d. 8. april
Forloren hare m/vildt sauce, kartofler og tyttebær
Risengrød m/saft
Tirsdag d. 9. april
Selleribøf m/bløde løg, kartofler og sauce
Pandekager m/syltetøj
Onsdag d. 10. april
Køkkenchefens overraskelse
Gulerodssuppe m/basilikum m/grovbrød
Torsdag d. 11. april
Dampet fisk m/grøntsager
Stikkelsbærgrød m/mælk
Fredag d. 12. april
Farsskinke m/skysauce,kartofler og broccolisalat
Hummersuppe legeret m/asparges
Lørdag d. 13. april
Kalvesteg m/sauce,kartofler og grøntsager
Mandarinfromage m/flødeskum
Søndag d. 14. april
Glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Moccaparfait m/chokoladedrys


Uge: 16
Mandag d. 15. april
Boller i karry m/løse ris
Hyldebærsuppe m/æbler
Tirsdag d. 16. april
Æggekage m/svampe og pestobagte tomater
Kartoffelsuppe m/bacon
Onsdag d. 17. april
Køkkenchefens overraskelse
Ymerdessert m/ferskner og kokosmel
Torsdag d. 18. april
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
Fredag d. 19. april
Kyllingekrebinetter m/brun sauce,kartofler og bønner
Chokoladekage m/flødeskum
Lørdag d. 20. april
Rullesteg m/skysauce,kartofter og rødkål
Champignonsuppe m/brød
Søndag d. 21. april
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Pæretærte m/flødeskum


Uge: 17
Mandag d. 22. april
Gule ærter m/sprængt nakke og medisterpølse
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 23. april
Stegte ris m/æg og soyastegte champignons
Broccolisuppe m/brød
Onsdag d. 24. april
Køkkenchefens overraskelse
indisk karrysuppe m/brød
Torsdag d. 25. april
Dampet fisk m/grøntsager
Ærtepuresuppe m/brød
Fredag d. 26. april
Pulled pork m/coleslaw og kartoffelkroket
Chokoladebudding m/flødeskum
Lørdag d. 27. april
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Syltede pærer m/flødeskum
Søndag d. 28. april
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Rødgrød m/mælk


Uge: 18
Mandag d. 29. april
Krebinet m/stuvede ærter og gulerødder
Øllebrød m/flødeskum
Tirsdag d. 30. april
Nøddesteg i butterdej
Appelsinsuppe


Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige
www.kollektivhus.dk