Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 17
Torsdag d. 25. april
Dampet fisk m/grøntsager
Ærtepuresuppe m/brød
Fredag d. 26. april
Pulled pork m/coleslaw og kartoffelkroket
Chokoladebudding m/flødeskum
Lørdag d. 27. april
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Syltede pærer m/flødeskum
Søndag d. 28. april
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Rødgrød m/mælk


Uge: 18
Mandag d. 29. april
Krebinet m/stuvede ærter og gulerødder
Øllebrød m/flødeskum
Tirsdag d. 30. april
Nøddesteg i butterdej
Appelsinsuppe
Onsdag d. 1. maj
Køkkenchefens overraskelse
Minestronesuppe m/brød
Torsdag d. 2. maj
Stegt fisk m/råkost
Jordbærgrød m/mælk
Fredag d. 3. maj
Kogt kalvekød m/dildsauce,kartofler og grøntsager
Blomkålssuppe m/brød
Lørdag d. 4. maj
Stegt nakke i rødvinssauce m/perleløg og karotter
Ananasfromage m/flødeskum
Søndag d. 5. maj
Kalveruller m/skinke og ost
Budding m/saftsauce


Uge: 19
Mandag d. 6. maj
Kylling i BBQ m/coleslaw og ristet kartofler
Gulerodssuppe m/basilikum m/grovbrød
Tirsdag d. 7. maj
Bønnegullasch m/kartoffelmos, salat og dressing
Koldskål m/mandarin
Onsdag d. 8. maj
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
Torsdag d. 9. maj
Kalvesteg m/vildtsauce og tyttebær
Ananas og fersken m/flødeskum
Fredag d. 10. maj
Baconruller m/sauce,kartofler og grøntsager
Ærtepuresuppe m/brød
Lørdag d. 11. maj
Kogt oksekød m/peberrodssauce og kartofler
Oksekødssuppe m/kød og melboller
Søndag d. 12. maj
Stegt svinekotelet m/skysauce,kartofler og rødkål
Daimdessert m/gulerod


Uge: 20
Mandag d. 13. maj
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Mannagrød m/saft
Tirsdag d. 14. maj
Kartoffelfrikadeller m/pasta og tomatsauce
Rabarbergrød m/mælk
Onsdag d. 15. maj
Køkkenchefens overraskelse
Broccolisuppe m/brød
Torsdag d. 16. maj
Stegt fisk m/råkost
Stikkelsbærgrød m/mælk
Fredag d. 17. maj
Karryret m/ananas, champignon og løse ris
Ymerkoldskål m/kammerjunkere
Lørdag d. 18. maj
Hakkebøf m/bløde løg,kartofler og grøntsager
Citronfromage m/flødeskum
Søndag d. 19. maj
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Is m/chokoladesauce


Uge: 21
Mandag d. 20. maj
kogt hamburgerryg m/lys sauce og kartofler
Bagt æblekage m/flødeskum
Tirsdag d. 21. maj
Cremet tomatsuppe m/falafelboller
Hønsekødssuppe m/kød-ogmelboller
Onsdag d. 22. maj
Køkkenchefens overraskelse
Koldskål m/rabarber
Torsdag d. 23. maj
Stegt fisk m/råkost
Hindbærgrød m/mælk
Fredag d. 24. maj
Frikadeller m/stuvede ærter og gulerødder
Gulerodsgade m/flødeskum
Lørdag d. 25. maj
Stegt kylling m/agurkesalat
Frugtsuppe m/tvebakker
Søndag d. 26. maj
Paprikagryde m/bacon, cocktailpølser og ris
Ymerfromage m/karamelsauce


Uge: 22
Mandag d. 27. maj
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder,løg,kapers)
Jordbærsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 28. maj
Vegetarlasagne m/salat
Løgsuppe m/ostebrød
Onsdag d. 29. maj
Ribbensteg m/skysauce,kartofler og mormorsalat
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Torsdag d. 30. maj
Dampet fisk m/grøntsager
Alliancegrød m/mælk
Fredag d. 31. maj
Bøf Bourguignon m/råkost
Koldskål m/jordbær


Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige
www.kollektivhus.dk