Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 19
Fredag d. 9. maj
Skipperlabskovs m/rødbeder og purløg
Ymerkoldskål m/frugt
kuverter
Lørdag d. 10. maj
Fynsk gullasch m/ris
Citronfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 11. maj
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Alliancegrød m/mælk
kuverter


Uge: 20
Mandag d. 12. maj
Boller i karry m/løse ris
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Tirsdag d. 13. maj
Æggekarbonader m/stuvet spinat
Kærnemælkskoldskål
kuverter
Onsdag d. 14. maj
Køkkenchefens overraskelse
Champignonsuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 15. maj
Fiskefrikadeller m/hummersauce og salat
Blommegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 16. maj
Fredagsgryde m/kartoffelmos
indisk karrysuppe m/brød
kuverter
Lørdag d. 17. maj
Herregårdsbøf m/ærter og bearnaisse
Chokoladebudding m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 18. maj
Rullesteg m/skysauce,kartofler og rødkål
Is m/vafler
kuverter


Uge: 21
Mandag d. 19. maj
Stegt medisterpølse m/stuvet spidskål og kartofler
Juliennesuppe m/brød
kuverter
Tirsdag d. 20. maj
Champignonnøddepate m/pebersauce og grønt
Koldskål m/jordbær
kuverter
Onsdag d. 21. maj
Køkkenchefens overraskelse
Blegsellerisuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 22. maj
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Rødgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 23. maj
Grydebøf m/kartoffelmos og rødbeder
Rabarbersuppe m/kammerjunkere
kuverter
Lørdag d. 24. maj
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Banankage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 25. maj
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Jordbærfromage m/flødeskum
kuverter


Uge: 22
Mandag d. 26. maj
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Mannagrød m/saft
kuverter
Tirsdag d. 27. maj
Selleribøf m/bløde løg,kartofler og sauce
Ymerdessert m/ferskner og kokosmel
kuverter
Onsdag d. 28. maj
Dampet fisk m/grøntsager
Æblegrød m/mælk
kuverter
Torsdag d. 29. maj
Hamburgerryg m/stuvet grønkål
Hindbærtrifli m/flødeskum
kuverter
Fredag d. 30. maj
Stegt kalvelever m/bløde løg
Solbærsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Lørdag d. 31. maj
Stegt nakke i rødvinssauce m/perleløg og karotter
Hyldeblomstfromage m/flødeskum
kuverter



Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige
www.kollektivhus.dk