Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 16
Fredag d. 19. april
Kyllingekrebinetter m/brun sauce,kartofler og bønner
Chokoladekage m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 20. april
Rullesteg m/skysauce,kartofter og rødkål
Champignonsuppe m/brød
kuverter
Søndag d. 21. april
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Pæretærte m/flødeskum
kuverter


Uge: 17
Mandag d. 22. april
Gule ærter m/sprængt nakke og medisterpølse
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Tirsdag d. 23. april
Stegte ris m/æg og soyastegte champignons
Broccolisuppe m/brød
kuverter
Onsdag d. 24. april
Køkkenchefens overraskelse
indisk karrysuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 25. april
Dampet fisk m/grøntsager
Ærtepuresuppe m/brød
kuverter
Fredag d. 26. april
Pulled pork m/coleslaw og kartoffelkroket
Chokoladebudding m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 27. april
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Syltede pærer m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 28. april
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Rødgrød m/mælk
kuverter


Uge: 18
Mandag d. 29. april
Krebinet m/stuvede ærter og gulerødder
Øllebrød m/flødeskum
kuverter
Tirsdag d. 30. april
Nøddesteg i butterdej
Appelsinsuppe
kuverter
Onsdag d. 1. maj
Køkkenchefens overraskelse
Minestronesuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 2. maj
Stegt fisk m/råkost
Jordbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 3. maj
Kogt kalvekød m/dildsauce,kartofler og grøntsager
Blomkålssuppe m/brød
kuverter
Lørdag d. 4. maj
Stegt nakke i rødvinssauce m/perleløg og karotter
Ananasfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 5. maj
Kalveruller m/skinke og ost
Budding m/saftsauce
kuverter


Uge: 19
Mandag d. 6. maj
Kylling i BBQ m/coleslaw og ristet kartofler
Gulerodssuppe m/basilikum m/grovbrød
kuverter
Tirsdag d. 7. maj
Bønnegullasch m/kartoffelmos, salat og dressing
Koldskål m/mandarin
kuverter
Onsdag d. 8. maj
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
kuverter
Torsdag d. 9. maj
Kalvesteg m/vildtsauce og tyttebær
Ananas og fersken m/flødeskum
kuverter
Fredag d. 10. maj
Baconruller m/sauce,kartofler og grøntsager
Ærtepuresuppe m/brød
kuverter
Lørdag d. 11. maj
Kogt oksekød m/peberrodssauce og kartofler
Oksekødssuppe m/kød og melboller
kuverter
Søndag d. 12. maj
Stegt svinekotelet m/skysauce,kartofler og rødkål
Daimdessert m/gulerod
kuverter


Uge: 20
Mandag d. 13. maj
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Mannagrød m/saft
kuverter
Tirsdag d. 14. maj
Kartoffelfrikadeller m/pasta og tomatsauce
Rabarbergrød m/mælk
kuverter
Onsdag d. 15. maj
Køkkenchefens overraskelse
Broccolisuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 16. maj
Stegt fisk m/råkost
Stikkelsbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 17. maj
Karryret m/ananas, champignon og løse ris
Ymerkoldskål m/kammerjunkere
kuverter
Lørdag d. 18. maj
Hakkebøf m/bløde løg,kartofler og grøntsager
Citronfromage m/flødeskum
kuverter



Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige
www.kollektivhus.dk