Nedenstående ses månedens menu.
Uge: 18
Onsdag d. 30. april
Køkkenchefens overraskelse
Koldskål m/jordbær
Torsdag d. 1. maj
Stegt fisk m/råkost
Stikkelsbærgrød m/mælk
Fredag d. 2. maj
Hjertegullasch m/kartofflemos
Aspargessuppe m/brød
Lørdag d. 3. maj
Partyskinke m/champignonsauce og grøntsager
Moccaparfait m/chokoladedrys
Søndag d. 4. maj
Kyllingebrystfilet m/sauterede grøntsager og kartofler
Æblekage m/flødeskum
Uge: 19
Mandag d. 5. maj
italiensk kødsovs m/pasta
Appelsinsuppe
Tirsdag d. 6. maj
Blomkålsgratin m/champignonsauce
Broccolisuppe m/brød
Onsdag d. 7. maj
Køkkenchefens overraskelse
Øllebrød m/flødeskum
Torsdag d. 8. maj
Dampet fisk m/grøntsager
Hindbærgrød m/mælk
Fredag d. 9. maj
Skipperlabskovs m/rødbeder og purløg
Ymerkoldskål m/frugt
Lørdag d. 10. maj
Fynsk gullasch m/ris
Citronfromage m/flødeskum
Søndag d. 11. maj
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Alliancegrød m/mælk
Uge: 20
Mandag d. 12. maj
Boller i karry m/løse ris
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 13. maj
Æggekarbonader m/stuvet spinat
Kærnemælkskoldskål
Onsdag d. 14. maj
Køkkenchefens overraskelse
Champignonsuppe m/brød
Torsdag d. 15. maj
Fiskefrikadeller m/hummersauce og salat
Blommegrød m/mælk
Fredag d. 16. maj
Fredagsgryde m/kartoffelmos
indisk karrysuppe m/brød
Lørdag d. 17. maj
Herregårdsbøf m/ærter og bearnaisse
Chokoladebudding m/flødeskum
Søndag d. 18. maj
Rullesteg m/skysauce,kartofler og rødkål
Is m/vafler
Uge: 21
Mandag d. 19. maj
Stegt medisterpølse m/stuvet spidskål og kartofler
Juliennesuppe m/brød
Tirsdag d. 20. maj
Champignonnøddepate m/pebersauce og grønt
Koldskål m/jordbær
Onsdag d. 21. maj
Køkkenchefens overraskelse
Blegsellerisuppe m/brød
Torsdag d. 22. maj
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Rødgrød m/mælk
Fredag d. 23. maj
Grydebøf m/kartoffelmos og rødbeder
Rabarbersuppe m/kammerjunkere
Lørdag d. 24. maj
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Banankage m/flødeskum
Søndag d. 25. maj
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Jordbærfromage m/flødeskum
Uge: 22
Mandag d. 26. maj
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Mannagrød m/saft
Tirsdag d. 27. maj
Selleribøf m/bløde løg,kartofler og sauce
Ymerdessert m/ferskner og kokosmel
Onsdag d. 28. maj
Dampet fisk m/grøntsager
Æblegrød m/mælk
Torsdag d. 29. maj
Hamburgerryg m/stuvet grønkål
Hindbærtrifli m/flødeskum
Fredag d. 30. maj
Stegt kalvelever m/bløde løg
Solbærsuppe m/kammerjunkere
Lørdag d. 31. maj
Stegt nakke i rødvinssauce m/perleløg og karotter
Hyldeblomstfromage m/flødeskum