Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 27
Lørdag d. 4. juli
Paprikaschnitzel m/paprikasauce, kartofler og ærter
Mandarinfromage m/flødeskum
Søndag d. 5. juli
Kyllingebrystfilet m/sauterede grøntsager og kartofler
Hjemmelavet is m/vafler


Uge: 28
Mandag d. 6. juli
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Koldskål m/rabarber
Tirsdag d. 7. juli
Biksemad m/rødbeder
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Onsdag d. 8. juli
Køkkenchefens overraskelse
Vaniljebudding m/saftsauce
Torsdag d. 9. juli
Dampet fisk m/grøntsager
Kirsebærgrød m/mælk
Fredag d. 10. juli
Nakkekam i dildsauce m/kartofler og grøntsager
Solbærsuppe m/kammerjunkere
Lørdag d. 11. juli
Kotelet i fad m/løse ris og salat
Jordbærtrifli m/flødeskum
Søndag d. 12. juli
Oksesteg m/bearnaisesauce og ærter
Ananas og ferskner m/flødeskum


Uge: 29
Mandag d. 13. juli
Ryetbokrebinetter(flæskekød og gulerod)m/majs
Ymerkoldskål m/frugt
Tirsdag d. 14. juli
Stegt paneret flæsk m/persillesauce og kartofler
Squashkage m/flødeskum
Onsdag d. 15. juli
Stegt kalvelever m/bløde løg
Tyttebærris
Torsdag d. 16. juli
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Blomme/æblegrød m/mælk
Fredag d. 17. juli
Kalkunfrikadeller m/tomatsauce og pasta
Chokoladekage m/flødeskum
Lørdag d. 18. juli
Stegt kylling m/rabarberkompot
Syltede pærer m/flødeskum
Søndag d. 19. juli
Hamburgerryg m/lys sauce, kartofler og broccoli
Jordbærtærte m/flødeskum


Uge: 30
Mandag d. 20. juli
Kalv i estragon m/kartofler og grøntsager
Rabarbersuppe m/flødeskum
Tirsdag d. 21. juli
Italiensk kødsovs m/pasta
Ymerdessert m/ristet kokomel og ferskner
Onsdag d. 22. juli
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og coleslaw
Koldskål m/jordbær
Torsdag d. 23. juli
Fiskefrikadeller m/salat og dressing
Æblegrød m/mælk
Fredag d. 24. juli
Farsbrød m/peberfrugt, tomatsauce og løse ris
Appelsinsuppe
Lørdag d. 25. juli
Kalvesteg m/flødekartofler og majs
Hjemmelavet is m/vafler
Søndag d. 26. juli
Sprængt kam m/aspargessauce og grøntsager
Citronfromage m/flødeskum


Uge: 31
Mandag d. 27. juli
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder, løg, kapers)
Græsk yogurt med frugt og musli
Tirsdag d. 28. juli
Kogt kylling i karrysauce m/løse ris og ærter
Æblekage m/flødeskum
Onsdag d. 29. juli
Kogt kalvekød m/dildsauce, kartofler og grøntsager
Solbærmousse m/flødeskum
Torsdag d. 30. juli
Dampet fisk m/grøntsager
Rødgrød m/mælk
Fredag d. 31. juli
Kyllingekrebinetter m/brun sauce, kartofler og bønner
Koldskål m/hindbær


Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige
www.kollektivhus.dk