Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 33
Mandag d. 15. august
Frikadeller m/varm kartoffelsalat
Blomkålssuppe m/brød
Tirsdag d. 16. august
Kikærtegryde med salat
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Onsdag d. 17. august
Køkkenchefens overraskelse
Ærtepuresuppe m/brød
Torsdag d. 18. august
Dampet fisk m/grøntsager
Stikkelsbærgrød m/mælk
Fredag d. 19. august
Stegt kalvelever m/bløde løg
Koldskål m/hindbær
Lørdag d. 20. august
Kalvesteg m/skysauce, kartofler og rosenkål
Syltede ferskner m/makronflødeskum
Søndag d. 21. august
Hamburgerryg m/stuvet spidskål og kartofler
Brombærtrifli m/flødeskum


Uge: 34
Mandag d. 22. august
Grydebøf m/kartofler og grøntsager
Koldskål m/kammerjunkere
Tirsdag d. 23. august
Fyldt peberfrugt m/salat og dressing
Porresuppe m/brød
Onsdag d. 24. august
Køkkenchefens overraskelse
Ymerdessert m/ferskner og ristet kokosmel
Torsdag d. 25. august
Fiskefrikadeller m/varm remouladesauce,kartofler og råkost
Æblegrød m/mælk
Fredag d. 26. august
Forloren and m/andesauce,kartofler og rødkål
Risengrød m/saft
Lørdag d. 27. august
Stegt nakke i rødvinssauce m/perleløg og karotter
Chokoladekage m/flødeskum
Søndag d. 28. august
Kogt oksekød m/ sur/sødsauce og grøntsager
Oksekødssuppe m/kød-og melboller


Uge: 35
Mandag d. 29. august
Italiensk kødsovs m/pasta
Bønnepuresuppe m/brød
Tirsdag d. 30. august
Selleribøf m/bløde løg,kartofler og sauce
Abrikossuppe
Onsdag d. 31. august
Køkkenchefens overraskelse
Kold appelsinsuppe


Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige
www.kollektivhus.dk