Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 16
Fredag d. 19. april
Kyllingekrebinetter m/brun sauce,kartofler og bønner
Chokoladekage m/flødeskum
Lørdag d. 20. april
Rullesteg m/skysauce,kartofter og rødkål
Champignonsuppe m/brød
Søndag d. 21. april
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Pæretærte m/flødeskum


Uge: 17
Mandag d. 22. april
Gule ærter m/sprængt nakke og medisterpølse
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 23. april
Stegte ris m/æg og soyastegte champignons
Broccolisuppe m/brød
Onsdag d. 24. april
Køkkenchefens overraskelse
indisk karrysuppe m/brød
Torsdag d. 25. april
Dampet fisk m/grøntsager
Ærtepuresuppe m/brød
Fredag d. 26. april
Pulled pork m/coleslaw og kartoffelkroket
Chokoladebudding m/flødeskum
Lørdag d. 27. april
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Syltede pærer m/flødeskum
Søndag d. 28. april
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Rødgrød m/mælk


Uge: 18
Mandag d. 29. april
Krebinet m/stuvede ærter og gulerødder
Øllebrød m/flødeskum
Tirsdag d. 30. april
Nøddesteg i butterdej
Appelsinsuppe


Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige
www.kollektivhus.dk