Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 21
Mandag d. 20. maj
Krebinet m/brun sauce, kartofler og grøntsager
Mannagrød m/saft
Tirsdag d. 21. maj
Kogt kylling m/aspargessauce og kartofler
Hønsekødssuppe m/kød-og melboller
Onsdag d. 22. maj
Frikadeller m/stuvedehvidkål og kartofler
Daimdessert m/gulerod
Torsdag d. 23. maj
Stegt fisk m/råkost
Jordbærgrød m/mælk
Fredag d. 24. maj
Stegt kalvelever m/bløde løg
Rabarbersuppe m/flødeskum
Lørdag d. 25. maj
Kalvesteg m/flødekartofler og majs
Ymerfromage
Søndag d. 26. maj
Kogt skinke m/stuvede ærter og gulerødder
Syltede ferskner m/makronflødeskum


Uge: 22
Mandag d. 27. maj
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Frugtsuppe m/tvebakker
Tirsdag d. 28. maj
Karryret m/ananas, champignon og løse ris
Koldskål m/jordbær
Onsdag d. 29. maj
Dampet fisk m/salat og dressing
Stikkelbærgrød m/mælk
Torsdag d. 30. maj
Sprængt kam m/aspargessauce og grøntsager
Kræmmerhuse m/syltetøj og flødeskum
Fredag d. 31. maj
Kalkunkrebinetter m/champignonsauce og kartofler
Juliennesuppe m/brød

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk