Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 39
Mandag d. 23. september
Boller i karry m/løse ris
Broccolisuppe m/brød
Tirsdag d. 24. september
Hjerter i flødesauce m/persille
Brødæggekage m/syltetøj
Onsdag d. 25. september
Stegt medister m/rødkål og skysauce
Æblesuppe m/tvebakker
Torsdag d. 26. september
Fiskefrikadeller m/salat og dressing
Solbærgrød m/mælk
Fredag d. 27. september
Flødegullasch m/kartofler og surt
Rabarberkoldskål m/kammerjunkere
Lørdag d. 28. september
Kogt oksekød m/boullionkartofler og peberrodssauce
Hjemmelavet is m/vafler
Søndag d. 29. september
Kogt glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Chokolademousse m/flødeskum


Uge: 40
Mandag d. 30. september
Blomkålsgratin m/skinke hertil champignonsauce
Tomatsuppe m/porrer
Tirsdag d. 1. oktober
Stegt kalvelever m/bløde løg
Kærnemælkssuppe m/rosiner
Onsdag d. 2. oktober
Krebinet m/brun sauce, kartofler og grøntsager
Mandarinris
Torsdag d. 3. oktober
Dampet fisk m/salat og dressing
Stikkelbærgrød m/mælk
Fredag d. 4. oktober
Grønkålssuppe m/kogt flæsk og medister
Gulerodskage m/flødeskum
Lørdag d. 5. oktober
Flødegullasch m/kartofler og surt
Mandarinfromage m/flødeskum
Søndag d. 6. oktober
Helstegt svinemørbrad m/agurkesalat
Kirsebærgrød m/mælk


Uge: 41
Mandag d. 7. oktober
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Hybensuppe m/flødeskum
Tirsdag d. 8. oktober
Græsk farsbrød m/tzatziki og kartofler
Sveskegrød m/mælk
Onsdag d. 9. oktober
Kalkunkrebinetter m/champignonsauce og kartofler
Minestronesuppe m/brød
Torsdag d. 10. oktober
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
Fredag d. 11. oktober
Ryetbogryde(oksekød,løg,tomat,champ,) m/kartofler
Risengrød m/saft
Lørdag d. 12. oktober
Stegt kylling m/agurkesalat
Citronfromage m/flødeskum
Søndag d. 13. oktober
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Is m/vafler


Uge: 42
Mandag d. 14. oktober
Frikadeller m/sauce, kartofler og grøntsager
Ærtepuresuppe m/brød
Tirsdag d. 15. oktober
Kogt sprænkt nakke m/hvid sauce og kartofler
Øllebrød m/flødeskum
Onsdag d. 16. oktober
Stegt flæsk m/persillesauce, kartofler og gulerødder
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Torsdag d. 17. oktober
Dampet fisk m/salat og dressing
Rødgrød m/mælk
Fredag d. 18. oktober
Grydebøf m/kartofler og grøntsager
Legeret hønsekødssuppe
Lørdag d. 19. oktober
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Hindbærtrifli m/flødeskum
Søndag d. 20. oktober
Paprikagryde m/bacon, cocktailpølser hertil ris
Syltede pærer m/flødeskum


Uge: 43
Mandag d. 21. oktober
Krebinet m/brun sauce, kartofler og grøntsager
Solbærsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 22. oktober
Skipperlabskovs m/rødbeder og purløg
Champignonsuppe m/brød
Onsdag d. 23. oktober
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og coleslaw
Ymerdessert m/ristet kokomel og ferskner
Torsdag d. 24. oktober
Dampet fisk m/salat og dressing
Abrikosgrød m/mælk
Fredag d. 25. oktober
Kalvefrikasse m/kartofler
Chokoladekage m/flødeskum
Lørdag d. 26. oktober
Helstegt nakkekam m/skysauce, kartofler og glaserede perleløg
Budding m/jordbærsauce
Søndag d. 27. oktober
Kalvesteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Moccaparfait m/chokoladedrys


Uge: 44
Mandag d. 28. oktober
Persillekarbonader m/stuvede ærter og gulerødder
Appelsinsuppe
Tirsdag d. 29. oktober
Gule ærter m/kogt flæsk og medisterpølse
Pandekager m/syltetøj
Onsdag d. 30. oktober
Farseret hvidkål m/muskatsauce,kartofler og bønner
Græskar/tomatsuppe m/cremefraiche
Torsdag d. 31. oktober
Fiskefrikadeller m/kaperssauce, kartofler og salat
Rabarbergrød m/mælk

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk