Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 08
Torsdag d. 20. februar
Dampet fisk m/salat og dressing
Rabarbergrød m/mælk
Fredag d. 21. februar
Brunkål m/flæsk, kartofler og sennep
Rabarbersuppe m/flødeskum
Lørdag d. 22. februar
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Ananas og ferskner m/flødeskum
Søndag d. 23. februar
Husarsteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Hjemmelavet is m/vafler


Uge: 09
Mandag d. 24. februar
Boller i karry m/løse ris
Spinatsuppe m/brød
Tirsdag d. 25. februar
Fredagsgryde m/kartofler
Øllebrød m/flødeskum
Onsdag d. 26. februar
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkål
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Torsdag d. 27. februar
Stegt fisk m/råkost
Blomme/æblegrød m/mælk
Fredag d. 28. februar
Svenske kødboller m/syltede tyttebær
Risengrød m/saft
Lørdag d. 29. februar
Stegt kylling m/rabarberkompot
Blomme/æblegrød m/mælk
Søndag d. 1. marts
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Hindbærtrifli m/flødeskum


Uge: 10
Mandag d. 2. marts
Krebinet m/brun sauce, kartofler og grøntsager
Kærnemælkssuppe m/rosiner
Tirsdag d. 3. marts
Stegt kalvelever m/bløde løg
Tomatsuppe m/porrer
Onsdag d. 4. marts
Køkkenchefens overraskelse
Ymerdessert m/ristet kokomel og ferskner
Torsdag d. 5. marts
Stegt fisk m/persillesauce, kartofler og råkost
Kirsebærgrød m/mælk
Fredag d. 6. marts
Gule ærter m/kogt flæsk og medisterpølse
Pandekager m/syltetøj
Lørdag d. 7. marts
Stegt nakkefilet m/sukkerglaserede perleløg
Chokolademousse m/flødeskum
Søndag d. 8. marts
Bankekød m/kartoffelmos og asier
Citronfromage m/flødeskum


Uge: 11
Mandag d. 9. marts
Blomkålsgratin m/skinke hertil champignonsauce
Hyldebærsuppe m/æbler
Tirsdag d. 10. marts
Skipperlabskovs m/rødbeder og purløg
Gulerodssuppe m/basilikum hertil grovbrød
Onsdag d. 11. marts
Køkkenchefens overraskelse
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Torsdag d. 12. marts
Dampet fisk m/salat og dressing
Jordbærgrød m/mælk
Fredag d. 13. marts
Farsbrød m/peberfrugt, tomatsauce og løse ris
Mannagrød m/saft
Lørdag d. 14. marts
Stegt svinekotelet m/skysauce, kartofler og rødkål
Bagt æblekage m/flødeskum
Søndag d. 15. marts
Kalvesteg m/skysauce, kartofler og rosenkål
Aspargessuppe m/kødboller og brød


Uge: 12
Mandag d. 16. marts
Frikadeller m/ varm kartoffelsalat
Ærtepuresuppe m/brød
Tirsdag d. 17. marts
Karryret m/ananas, champignon og løse ris
Juliennesuppe m/brød
Onsdag d. 18. marts
Køkkenchefens overraskelse
Bagte æbler m/råcreme
Torsdag d. 19. marts
Stegt fisk m/råkost
Hindbærgrød m/mælk
Fredag d. 20. marts
Kogt oksekød m/sur/sød sauce og grøntsager
Oksekødssuppe m/kød-og melboller
Lørdag d. 21. marts
Paprikagryde m/bacon, cocktailpølser hertil ris
Ananas og ferskner m/flødeskum
Søndag d. 22. marts
Kogt glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Hjemmelavet is m/vafler


Uge: 13
Mandag d. 23. marts
Kyllingekrebinetter m/brun sauce, kartofler og bønner
Solbærsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 24. marts
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og coleslaw
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Onsdag d. 25. marts
Køkkenchefens overraskelse
Appelsinsuppe
Torsdag d. 26. marts
Stegt fisk m/persillesauce, kartofler og råkost
Abrikosgrød m/mælk
Fredag d. 27. marts
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder, løg, kapers)
Løgsuppe m/ostebrød
Lørdag d. 28. marts
Hamburgerryg m/stuvet hvidkål og kartofler
Hindbærfromage m/flødeskum
Søndag d. 29. marts
Beuf(hakket okse) m/bearnaisesauce, kartofler og ærter
Syltede pærer m/flødeskum


Uge: 14
Mandag d. 30. marts
Kalkunfrikadeller m/tomatsauce og pasta
Bønnepuresuppe m/brød
Tirsdag d. 31. marts
Forloren and m/andesauce, kartofler og rødkål
Risengrød m/saft

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk