Udskriv
 

"På Ryetbo skal man have frihed til at være fælles".

Det er en af Ryetbo visioner, at alle beboere, medarbejdere og gæster, skal opleve den gode stemning som præger Ryetbo.

Herudover er det gode sammenhold, de mange aktiviteter og den gode mad nogle af de faktorer, som gør det attraktivt at bo på Ryetbo.

Ryetbo i gå-afstand af centrum i Værløse og kun 20 km. til Rådhuspladsen.

S-togs stationen ligger ligeledes i gå-afstand og Værløse har en palet af gode forretninger og indkøbsmuligheder.

På Ryetbo har du muligheden for at gå en tur i skoven om morgenen, tage i svømmehallen til wellness om formiddagen og i teateret i København om aftenen.

Kollektivet henvender sig til seniorer, som har lyst til at "bo alene, sammen med andre" -  du får altså frihed til at være fælles.

I kollektivet Ryetbo er det målet at beboerne skal opleve en lettere hverdag - ved at benytte fællesfaciliteterne: Restauranten som laver en dejlig og varieret med hver dag og varmemesteren som fjerner sneen, deltagelse i telefonkæden, så du har kontakt til folk du kender og meget mere. Alt dette, for at beboerne kan opleve livskvalitet og tryghed.

Under menuerne finder du mere information om lejlighederne og området. Har du spørgsmål - hører vi gerne fra dig, kontakt venligst BJØRNSHOLM på 33 31 10 02 eller skriv på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Velkommen til Ryetbo!

 

 

 

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk