Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 26
Fredag d. 1. juli
Frikadeller m/stuvede ærter og gulerødder
Broccolisuppe m/brød
Lørdag d. 2. juli
Paprikagryde m/løse ris
Hjemmelavet is m/vafler
Søndag d. 3. juli
Kogt glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
SYLTEDE FERSKNER M/MAKRONFLØDESKUM


Uge: 27
Mandag d. 4. juli
bITOKS(HAKKEBØF) I PAPRIKASAUCE M/KARTOFLER OG ÆRTER
kOLDSKÅL M/MANDARIN
Tirsdag d. 5. juli
Æggekage m/svampe og pestobagte tomater
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Onsdag d. 6. juli
Køkkenchefens overraskelse
Juliennesuppe m/brød
Torsdag d. 7. juli
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
Fredag d. 8. juli
Kalkunkrebinetter m/champignonsauce og kartofler
Koldskål m/hindbær
Lørdag d. 9. juli
Okststeg m/bearnaissesauce og ærter
Chokoladebudding m/flødskum
Søndag d. 10. juli
Karrykoteller m/løse ris og ananas
Jordbærkage m/flødeskum


Uge: 28
Mandag d. 11. juli
Peberkrebinetter m/sauce,kartofler og grønt
Spinatsuppe m/brød
Tirsdag d. 12. juli
Indisk Dhal m/raita
Hindbærsuppe m/flødeskum
Onsdag d. 13. juli
Køkkenchefens overraskelse
Gulerodskage m/flødeskum
Torsdag d. 14. juli
Stegt fisk m/remouladesauce, kartofler og ærter
Blomme/æblegrød m/mælk
Fredag d. 15. juli
Biksemad m/rødbeder
Ymerkoldskål m/frugt
Lørdag d. 16. juli
Stegt nakkefilet m/sukkerglaserede perleløg
Hyldeblomstfromage m/flødeskum
Søndag d. 17. juli
Kogt kylling m/peberrodssauce og kartofler
Hønsekødssuppe m/kød og melboller


Uge: 29
Mandag d. 18. juli
Krebinet m/stuvede ærter og gulerødder
Æblesuppe m/tvebakker
Tirsdag d. 19. juli
Rødbedebøf a la pariserbøf
Tomatsuppe m/porrer
Onsdag d. 20. juli
Hvidkålsroulette m/muskatsauce og kartofler
Koldskål m/mandarin
Torsdag d. 21. juli
Dampet fisk m/grøntsager
Rødgrød m/mælk
Fredag d. 22. juli
Røget medisterpølse m/hvid løgsauce,kartofler og grøntsager
Jordbærsuppe m/flødeskum
Lørdag d. 23. juli
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Solbærtrifli m/flødeskum
Søndag d. 24. juli
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Ananas m/flødeskum


Uge: 30
Mandag d. 25. juli
Boller i karry m/løse ris
Koldskål m/jordbær
Tirsdag d. 26. juli
Champignonfrikadelle m/salat
Rabarbersuppe m/flødeskum
Onsdag d. 27. juli
Kalkun cordon bleu m/aspargessauce og grøntsager
Risengrød m/saft
Torsdag d. 28. juli
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Jordbærgrød m/mælk
Fredag d. 29. juli
Kogt oksekød med sur/sødsauce og grøntsager
Oksekødssuppe m/kød og melboller
Lørdag d. 30. juli
Hamburgerryg m/stuvet spidskål og kartofler
Æblekage m/flødeskum
Søndag d. 31. juli
Bankekød m/kartoffelmos og asier
Is m/chokoladesauce

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk