Nedenstående ses månedens menu.
Uge: 04
Lørdag d. 25. januar
Paprikagryde m/ris
Pære Belle Helene
Søndag d. 26. januar
Kylling i fad m/bagte løg og løse ris
Aspargessuppe m/brød og kødboller
Uge: 05
Mandag d. 27. januar
Frikadeller m/varm kartoffelsalat
Øllebrød m/flødeskum
Tirsdag d. 28. januar
Svampestroganoff m/kartoffelmos
Legeret hønsekødssuppe
Onsdag d. 29. januar
Køkkenchefens overraskelse
Ymerdessert m/ferskner og kokosmel
Torsdag d. 30. januar
Stegt fiskefilet m/remouladesauce og salat
Hindbærgrød m/mælk
Fredag d. 31. januar
Revelsben m/coleslaw
Løgsuppe m/ostebrød
Lørdag d. 1. februar
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Jordbærkage m/flødeskum
Søndag d. 2. februar
Kogt kyllling m/aspargessauce og grøntsager
Hønsekødssuppe m/kød-og melboller
Uge: 06
Mandag d. 3. februar
Kogt sprængt nakke m/hvid løgsauce og kartofler
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 4. februar
Hvide bønner m/porre og svampe
Risengrød m/saft
Onsdag d. 5. februar
Køkkenchefens overraskelse
Tomatsuppe m/porrer
Torsdag d. 6. februar
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Kirsebærgrød m/mælk
Fredag d. 7. februar
Gule ærter m/sprængt nakke og medisterpølse
Pandekager m/syltetøj
Lørdag d. 8. februar
Svinekotelet m/rødkål,kartofler og sauce
Syltede pærer m/flødeskum
Søndag d. 9. februar
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Tyttebærris
Uge: 07
Mandag d. 10. februar
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder,løg,kapers)
Champignonsuppe m/brød
Tirsdag d. 11. februar
Chole Masala m/olivenbrød
Ymerdessert m/ferskner og kokosmel
Onsdag d. 12. februar
Køkkenchefens overraskelse
Blomkålssuppe m/brød
Torsdag d. 13. februar
Dampet fisk m/grøntsager
Stikkelsbærgrød m/mælk
Fredag d. 14. februar
Brunkål m/kogt flæsk og medisterpølse
Æblesuppe m/tvebakker
Lørdag d. 15. februar
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Budding m/saftsauce
Søndag d. 16. februar
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Hindbærsuppe m/flødeskum
Uge: 08
Mandag d. 17. februar
Boller i karry m/løse ris
Minestronesuppe m/brød
Tirsdag d. 18. februar
Jordskokkesuppe m/basilikum og flutes
Rødgrød m/mælk
Onsdag d. 19. februar
Køkkenchefens overraskelse
Løgsuppe m/ostebrød
Torsdag d. 20. februar
Fiskefrikadeller m/hummersauce og salat
Blomme/æblegrød m/mælk
Fredag d. 21. februar
Lasagne m/salat og dressing
indisk karrysuppe m/brød
Lørdag d. 22. februar
Kogt oksekød m/sur/sød sauce og grøntsager
Oksekødssuppe m/kød og melboller
Søndag d. 23. februar
Stegt kylling m/agurkesalat
Æblekage m/flødeskum
Uge: 09
Mandag d. 24. februar
Frikadeller m/sauce,kartofler og grøntsager
Mannagrød m/saft
Tirsdag d. 25. februar
Blomkålsgratin m/champignonsauce
Solbærsuppe m/kammerjunkere
Onsdag d. 26. februar
Køkkenchefens overraskelse
Porresuppe m/brød
Torsdag d. 27. februar
Stegt fisk m/råkost
Blommegrød m/mælk
Fredag d. 28. februar
Grønkålssuppe m/kogt flæsk og medister
Gulerodskage m/flødeskum