Nedenstående ses månedens menu.
Uge: 13
Tirsdag d. 28. marts
Røget blomkålsgratin m/champignonsauce
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Onsdag d. 29. marts
Køkkenchefens overraskelse
Risengrød m/saft
Torsdag d. 30. marts
Stegt fisk m/råkost
Stikkelsbærgrød m/mælk
Fredag d. 31. marts
Junkfood Friday m/pommes frites
Kartoffelsuppe m/bacon
Lørdag d. 1. april
Partyskinke M/champignonsauce og grøntsager
Mandarinfromage m/flødeskum
Søndag d. 2. april
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Jordbærkage m/flødeskum
Uge: 14
Mandag d. 3. april
Flødegullasch m/kartoffelmos
Blegselleri m/brød
Tirsdag d. 4. april
Indisk Dhal med raita
Koldskål m/mandarin
Onsdag d. 5. april
Køkkenchefens overraskelse
Kørvelsuppe m/ 1/2 æg
Torsdag d. 6. april
Tarteletter m/fiskeboller, rejer og asparges
Alliancegrød m/mælk
Fredag d. 7. april
Glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Chokoladebudding m/flødeskum
Lørdag d. 8. april
Stegt kylling m/agurkesalat
Hjemmelavet is m/vafler
Søndag d. 9. april
Oksesteg m/skysauce og ærter
Syltede pærer m/flødeskum
Uge: 15
Mandag d. 10. april
Lammecuvette m/skysauce, kartofler og mintgele
Moccaparfait m/chokoladedrys
Tirsdag d. 11. april
Kartoffelfrikadeller m/pasta og tomatsauce
Koldskål m/kammerjunkere
Onsdag d. 12. april
Køkkenchefens overraskelse
Champignonsuppe m/brød
Torsdag d. 13. april
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
Fredag d. 14. april
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og coleslaw
Brødæggekage m/syltetøj
Lørdag d. 15. april
Hakke bøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Fløderand m/frugtpure
Søndag d. 16. april
Kyllingeroulade m/feta, bacon og soltørret tomat
Æblekage m/flødeskum
Uge: 16
Mandag d. 17. april
Boller i karry m/løse ris
Risengrød m/saft
Tirsdag d. 18. april
Champignonnøddepate m/pebersauce og grønt
Frugtsalat i flødeskum med revet chokolade
Onsdag d. 19. april
Køkkenchefens overraskelse
Ærtepuresuppe m/brød
Torsdag d. 20. april
Stegt fisk m/råkost
Stikkelsbærgrød m/mælk
Fredag d. 21. april
Farsskinke m/skysauce, kartofler og broccolisalat
Spinatsuppe m/brød
Lørdag d. 22. april
Kalvesteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Citronfromage m/flødeskum
Søndag d. 23. april
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Rabarberkage m/flødeskum
Uge: 17
Mandag d. 24. april
Frikadeller m/varm kartoffelsalat
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 25. april
Bønnegullasch m/kartoffelmos, salat og dressing
Kartoffelsuppe m/bacon
Onsdag d. 26. april
Køkkenchefens overraskelse
Øllebrød m/flødeskum
Torsdag d. 27. april
Dampet fisk m/grøntsager
Blommegrød m/mælk
Fredag d. 28. april
Junkfood friday m/pommes frites
Chokoladekage m/flødeskum
Lørdag d. 29. april
Rullesteg m/skysauce, kartofler og rødkål
Hjemmelavet is med vafler
Søndag d. 30. april
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Jordbærtrifli m/flødeskum