Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 30
Lørdag d. 27. juli
kogt hamburgerryg m/lys sauce og kartofler
Alliancegrød m/mælk
Søndag d. 28. juli
Helstegt svinemørbrad m/agurkesalat
Mandarinfromage m/flødeskum


Uge: 31
Mandag d. 29. juli
Boller i karry m/løse ris
Broccolisuppe m/brød
Tirsdag d. 30. juli
Vegatarret m/blomkål og kikærter
Ymerdessert m/ferskner og kokosmel
Onsdag d. 31. juli
italiensk kødsovs m/pasta
Kold frugtsuppe m/kammerjunkere
Torsdag d. 1. august
Dampet fisk m/grøntsager
Kirsebærgrød m/mælk
Fredag d. 2. august
Skipperlabskovs m/rødbeder og purløg
Kærnemælkskoldskål
Lørdag d. 3. august
Stegt svinekotelet m/brun sauce,kartofler og grøntsager
Blommetrifli m/flødeskum
Søndag d. 4. august
Kogt kylling m/peberrodssauce og kartofler
Hønsekødssuppe m/kød-ogmelboller


Uge: 32
Mandag d. 5. august
Ryetbokrebinetter(flæskekød og gulerod) m/majs
Æblesuppe m/tvebakker
Tirsdag d. 6. august
Hvidkålsfrikadeller m/dildsauce og kartofler
Gulerodskage m/flødeskum
Onsdag d. 7. august
Køkkenchefens overraskelse
Cremefraichecreme m/frugtpure
Torsdag d. 8. august
Dampet fisk m/grøntsager
Solbærgrød m/mælk
Fredag d. 9. august
Kalkunfrikasse m/persilledrys hertil kartofler
Rabarberkoldskål m/kammerjunkere
Lørdag d. 10. august
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Hjemmelavet is m/vafler
Søndag d. 11. august
Glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Citronfromage m/flødeskum


Uge: 33
Mandag d. 12. august
Kyllingefrikadeller m/pasta og tomatsauce
Rødgrød m/mælk
Tirsdag d. 13. august
Kikærtegryde m/kartoffelmos
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Onsdag d. 14. august
Køkkenchefens overraskelse
Mandarinris
Torsdag d. 15. august
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Stikkelsbærgrød m/mælk
Fredag d. 16. august
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder,løg,kapers)
Koldskål m/hindbær
Lørdag d. 17. august
Stegt kylling m/agurkesalat
Ananas og fersken m/flødeskum
Søndag d. 18. august
Bankekød m/kartoffelmos og asier
Pandekager m/is og syltetøj


Uge: 34
Mandag d. 19. august
Stegt medisterpølse m/blomkålsouffle, ristet lartofler
Æblegrød m/mælk
Tirsdag d. 20. august
vegatarisk Shepards Pie
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Onsdag d. 21. august
Køkkenchefens overraskelse
Blomkålssuppe m/brød
Torsdag d. 22. august
Dampet fisk m/grøntsager
Rødgrød m/mælk
Fredag d. 23. august
Karryret m/ananas, champignon og løse ris
Gulerodssuppe m/basilikum m/grovbrød
Lørdag d. 24. august
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Jordbærtrifli m/flødeskum
Søndag d. 25. august
Kalvesteg m/vildtsauce og tyttebær
Bagt æblekage m/flødeskum


Uge: 35
Mandag d. 26. august
Kylling i BBQ m/coleslaw og ristet kartofler
Ærtepuresuppe m/brød
Tirsdag d. 27. august
Selleribøf m/bløde løg,kartofler og sauce
Risengrød m/saft
Onsdag d. 28. august
Køkkenchefens overraskelse
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Torsdag d. 29. august
Dampet fisk m/grøntsager
Hindbærgrød m/mælk
Fredag d. 30. august
Kalvehjerter i flødesauce m/kartoffelmos
Minestronesuppe m/brød
Lørdag d. 31. august
Husarsteg m/waldorf salat
Solbærtrifli m/flødeskum

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk