Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 03
Mandag d. 17. januar
Frikadeller m/stuvet hvidkål
Gulerodssuppe m/basilikum og grovbrød
Tirsdag d. 18. januar
Veggie surprise
Frugtgelerand m/råcreme
Onsdag d. 19. januar
Køkkenchefens overraskelse
Champignonsuppe m/brød
Torsdag d. 20. januar
Dampet fisk m/grøntsager
Abrikosgrød m/mælk
Fredag d. 21. januar
Flødegullasch m/kartoffelmos
Bønnepuresuppe m/brød
Lørdag d. 22. januar
Helstegt nakkekam m/skysauce og glaserede perleløg
Is m/chokoladesauce
Søndag d. 23. januar
Hamburgerkotelet m/stuvet spinat og kartofler
Citronfromage m/flødeskum


Uge: 04
Mandag d. 24. januar
Kalkunkrebinetter m/champignonsauce og kartofler
Risengrød m/saft
Tirsdag d. 25. januar
Veggie surprise
Broccolisuppe m/brød
Onsdag d. 26. januar
Køkkenchefens overraskelse
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Torsdag d. 27. januar
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Kirsebærgrød m/mælk
Fredag d. 28. januar
Grønkålssuppe m/kogt flæsk og medister
Æbleskiver m/syltetøj
Lørdag d. 29. januar
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Chokolademousse m/flødeskum
Søndag d. 30. januar
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Hjemmelavet is med vafler


Uge: 05
Mandag d. 31. januar
Biksemad m/rødbeder
Legeret hønsekødssuppe

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk