Nedenstående ses månedens menu.
Uge: 31
Torsdag d. 31. juli
Dampet fisk m/grøntsager
Jordbærgrød m/mælk
Fredag d. 1. august
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Aspargessuppe m/brød
Lørdag d. 2. august
Hamburgerryg m/stuvet hvidkål og kartofler
Æblekage m/flødeskum
Søndag d. 3. august
Bankekød m/kartoffelmos og asier
Is m/vafler
Uge: 32
Mandag d. 4. august
Stegt medister m/rødkål og skysauce
Jordbærsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 5. august
Kartoffelfrikadeller m/pasta og tomatsauce
Champignonsuppe m/brød
Onsdag d. 6. august
Kylling a al thai m/løse ris
Kold frugtsuppe m/kammerjunkere
Torsdag d. 7. august
Stegt fisk m/råkost
Kirsebærgrød m/mælk
Fredag d. 8. august
Bøf Bourguignon m/kartoffelmos
Kærnemælkskoldskål
Lørdag d. 9. august
Stegt svinekotelet m/brun sauce,kartofler og grøntsager
Citronfromage m/flødeskum
Søndag d. 10. august
Stegt kylling m/agurkesalat
Alliancegrød m/mælk
Uge: 33
Mandag d. 11. august
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder,løg,kapers)
Æblesuppe m/tvebakker
Tirsdag d. 12. august
Champignonnøddepate m/pebersauce og grønt
Rabarberkoldskål m/kammerjunkere
Onsdag d. 13. august
Amagergryde svinekød,kartofler,ærter,blomkål,porre
Broccolisuppe m/brød
Torsdag d. 14. august
Stegt fisk m/råkost
Solbærgrød m/mælk
Fredag d. 15. august
Ribbensteg m/skysauce og mormorsalat
Frugtsalat i flødeskum
Lørdag d. 16. august
Kalkunschnitzel m/portvinssauce
Bondepige med slør
Søndag d. 17. august
Sprængt kam m/arpargessauce og grøntsager
Is m/vafler
Uge: 34
Mandag d. 18. august
Frikadeller m/varm kartoffelsalat
Blomkålssuppe m/brød
Tirsdag d. 19. august
Kikærtegryde m/kartoffelmos
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Onsdag d. 20. august
Italiensk farsrulle m/pasta og ærtepure
Bønnepuresuppe m/brød
Torsdag d. 21. august
Dampet fisk m/grøntsager
Stikkelsbærgrød m/mælk
Fredag d. 22. august
Stegt kalvelever m/bløde løg
Koldskål m/hindbær
Lørdag d. 23. august
Flødegullasch m/kartoffelmos
Syltede ferskner m/makronflødeskum
Søndag d. 24. august
Hamburgerryg m/stuvet hvidkål og kartofler
Brombærtrifli m/flødeskum
Uge: 35
Mandag d. 25. august
Grydebøf m/kartofler og grøntsager
Koldskål m/kammerjunkere
Tirsdag d. 26. august
Chole Masala m/olivenbrød
Ymerdessert m/ferskner og kokosmel
Onsdag d. 27. august
Hønsefrikasse m/kartofler
Porresuppe m/brød
Torsdag d. 28. august
Fiskefrikadeller m/varm remoulade,kartofler og råkost
Æblegrød m/mælk
Fredag d. 29. august
Forloren and m/andesauce, kartofler og rødkål
Risengrød m/saft
Lørdag d. 30. august
Stegt nakke i rødvinssauce m/løg og karotter
Chokoladekage m/flødeskum
Søndag d. 31. august
Kogt kylling m/peberrodssauce og kartofler
Hønsekødssuppe m/kød-ogmelboller