Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 21
Mandag d. 20. maj
kogt hamburgerryg m/lys sauce og kartofler
Bagt æblekage m/flødeskum
Tirsdag d. 21. maj
Cremet tomatsuppe m/falafelboller
Hønsekødssuppe m/kød-ogmelboller
Onsdag d. 22. maj
Køkkenchefens overraskelse
Koldskål m/rabarber
Torsdag d. 23. maj
Stegt fisk m/råkost
Hindbærgrød m/mælk
Fredag d. 24. maj
Frikadeller m/stuvede ærter og gulerødder
Gulerodsgade m/flødeskum
Lørdag d. 25. maj
Stegt kylling m/agurkesalat
Frugtsuppe m/tvebakker
Søndag d. 26. maj
Paprikagryde m/bacon, cocktailpølser og ris
Ymerfromage m/karamelsauce


Uge: 22
Mandag d. 27. maj
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder,løg,kapers)
Jordbærsuppe m/kammerjunkere
Tirsdag d. 28. maj
Vegetarlasagne m/salat
Løgsuppe m/ostebrød
Onsdag d. 29. maj
Ribbensteg m/skysauce,kartofler og mormorsalat
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Torsdag d. 30. maj
Dampet fisk m/grøntsager
Alliancegrød m/mælk
Fredag d. 31. maj
Bøf Bourguignon m/råkost
Koldskål m/jordbær

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk