Nedenstående ses månedens menu.
Uge: 24
Søndag d. 15. juni
Husarsteg m/waldorf salat
Aspargessuppe m/brød og kødboller
Uge: 25
Mandag d. 16. juni
Frikadeller m/varm kartoffelsalat
Koldskål m/jordbær
Tirsdag d. 17. juni
Bønnegullasch m/kartoffelmos, salat og dressing
Frugtsuppe m/tvebakker
Onsdag d. 18. juni
Køkkenchefens overraskelse
Champignonsuppe m/brød
Torsdag d. 19. juni
Dampet fisk m/grøntsager
Kirsebærgrød m/mælk
Fredag d. 20. juni
Boller i karry m/løse ris
Koldskål m/kammerjunkere
Lørdag d. 21. juni
Stegt svinekotelet m/brun sauce,kartofler og grøntsager
Blommetrifli m/flødeskum
Søndag d. 22. juni
Flødegullasch m/kartoffelmos
Pandekager m/syltetøj
Uge: 26
Mandag d. 23. juni
Revelsben m/kold kartoffelsalat
Marzerintærte m/frugt og flødeskum
Tirsdag d. 24. juni
Marokkansk Gryderet m/abrikos og rysteribs
Frugtgelerand m/råcreme
Onsdag d. 25. juni
Køkkenchefens overraskelse
Blomkålssuppe m/brød
Torsdag d. 26. juni
Fiskefrikadeller m/salat og dressing
Solbærgrød m/mælk
Fredag d. 27. juni
Ribbensteg m/skysauce og mormorsalat
Frugtsalat i flødeskum
Lørdag d. 28. juni
Paprikagryde m/bacon, cocktailpølser og ris
Is m/vafler
Søndag d. 29. juni
Stegt kylling m/agurkesalat
Jordbærfromage m/flødeskum
Uge: 27
Mandag d. 30. juni
Krebinet m/stuvet spinat
Æblesuppe m/tvebakker