Udskriv
 

Nedenstående ses månedens menu.

Uge: 38
Søndag d. 20. september
Kogt glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Ymerfromage


Uge: 39
Mandag d. 21. september
Blomkålsgratin m/skinke hertil champignonsauce
Rødgrød m/mælk
Tirsdag d. 22. september
Røget medisterpølse m/hvid løgsauce, kartofler og grøntsager
Frugtsuppe m/kammerjunkere
Onsdag d. 23. september
Køkkenchefens overraskelse
Tyttebærris
Torsdag d. 24. september
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Stikkelbærgrød m/mælk
Fredag d. 25. september
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder, løg, kapers)
Koldskål m/hindbær
Lørdag d. 26. september
Stegt kylling m/agurkesalat
Chokolademousse m/flødeskum
Søndag d. 27. september
Bankekød m/kartoffelmos og asier
Hjemmelavet is


Uge: 40
Mandag d. 28. september
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Æblegrød m/mælk
Tirsdag d. 29. september
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkål
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
Onsdag d. 30. september
Køkkenchefens overraskelse
Kold hybensuppe m/flødeskum

Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk