Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 03
Mandag d. 17. januar
Frikadeller m/stuvet hvidkål
Gulerodssuppe m/basilikum og grovbrød
kuverter
Tirsdag d. 18. januar
Veggie surprise
Frugtgelerand m/råcreme
kuverter
Onsdag d. 19. januar
Køkkenchefens overraskelse
Champignonsuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 20. januar
Dampet fisk m/grøntsager
Abrikosgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 21. januar
Flødegullasch m/kartoffelmos
Bønnepuresuppe m/brød
kuverter
Lørdag d. 22. januar
Helstegt nakkekam m/skysauce og glaserede perleløg
Is m/chokoladesauce
kuverter
Søndag d. 23. januar
Hamburgerkotelet m/stuvet spinat og kartofler
Citronfromage m/flødeskum
kuverter


Uge: 04
Mandag d. 24. januar
Kalkunkrebinetter m/champignonsauce og kartofler
Risengrød m/saft
kuverter
Tirsdag d. 25. januar
Veggie surprise
Broccolisuppe m/brød
kuverter
Onsdag d. 26. januar
Køkkenchefens overraskelse
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
kuverter
Torsdag d. 27. januar
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Kirsebærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 28. januar
Grønkålssuppe m/kogt flæsk og medister
Æbleskiver m/syltetøj
kuverter
Lørdag d. 29. januar
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Chokolademousse m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 30. januar
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Hjemmelavet is med vafler
kuverter


Uge: 05
Mandag d. 31. januar
Biksemad m/rødbeder
Legeret hønsekødssuppe
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk