Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 26
Fredag d. 1. juli
Frikadeller m/stuvede ærter og gulerødder
Broccolisuppe m/brød
kuverter
Lørdag d. 2. juli
Paprikagryde m/løse ris
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter
Søndag d. 3. juli
Kogt glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
SYLTEDE FERSKNER M/MAKRONFLØDESKUM
kuverter


Uge: 27
Mandag d. 4. juli
bITOKS(HAKKEBØF) I PAPRIKASAUCE M/KARTOFLER OG ÆRTER
kOLDSKÅL M/MANDARIN
kuverter
Tirsdag d. 5. juli
Æggekage m/svampe og pestobagte tomater
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Onsdag d. 6. juli
Køkkenchefens overraskelse
Juliennesuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 7. juli
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 8. juli
Kalkunkrebinetter m/champignonsauce og kartofler
Koldskål m/hindbær
kuverter
Lørdag d. 9. juli
Okststeg m/bearnaissesauce og ærter
Chokoladebudding m/flødskum
kuverter
Søndag d. 10. juli
Karrykoteller m/løse ris og ananas
Jordbærkage m/flødeskum
kuverter


Uge: 28
Mandag d. 11. juli
Peberkrebinetter m/sauce,kartofler og grønt
Spinatsuppe m/brød
kuverter
Tirsdag d. 12. juli
Indisk Dhal m/raita
Hindbærsuppe m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 13. juli
Køkkenchefens overraskelse
Gulerodskage m/flødeskum
kuverter
Torsdag d. 14. juli
Stegt fisk m/remouladesauce, kartofler og ærter
Blomme/æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 15. juli
Biksemad m/rødbeder
Ymerkoldskål m/frugt
kuverter
Lørdag d. 16. juli
Stegt nakkefilet m/sukkerglaserede perleløg
Hyldeblomstfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 17. juli
Kogt kylling m/peberrodssauce og kartofler
Hønsekødssuppe m/kød og melboller
kuverter


Uge: 29
Mandag d. 18. juli
Krebinet m/stuvede ærter og gulerødder
Æblesuppe m/tvebakker
kuverter
Tirsdag d. 19. juli
Rødbedebøf a la pariserbøf
Tomatsuppe m/porrer
kuverter
Onsdag d. 20. juli
Hvidkålsroulette m/muskatsauce og kartofler
Koldskål m/mandarin
kuverter
Torsdag d. 21. juli
Dampet fisk m/grøntsager
Rødgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 22. juli
Røget medisterpølse m/hvid løgsauce,kartofler og grøntsager
Jordbærsuppe m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 23. juli
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Solbærtrifli m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 24. juli
Bøf stroganoff m/kartoffelmos og asier
Ananas m/flødeskum
kuverter


Uge: 30
Mandag d. 25. juli
Boller i karry m/løse ris
Koldskål m/jordbær
kuverter
Tirsdag d. 26. juli
Champignonfrikadelle m/salat
Rabarbersuppe m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 27. juli
Kalkun cordon bleu m/aspargessauce og grøntsager
Risengrød m/saft
kuverter
Torsdag d. 28. juli
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Jordbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 29. juli
Kogt oksekød med sur/sødsauce og grøntsager
Oksekødssuppe m/kød og melboller
kuverter
Lørdag d. 30. juli
Hamburgerryg m/stuvet spidskål og kartofler
Æblekage m/flødeskum
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk