Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 15
Tirsdag d. 7. april
Stegt kalvelever m/bløde løg
Koldskål m/appelsin
kuverter
Onsdag d. 8. april
Køkkenchefens overraskelse
Kørvelsuppe m/ 1/2 æg
kuverter
Torsdag d. 9. april
Dampet laks m/mkarinerede grøntsager
Alliancegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 10. april
Stegt kyllingelår m/skysauce, kartofler og agurkesalat
Vaniljebudding m/saftsauce
kuverter
Lørdag d. 11. april
Lammekølle m/skysauce, kartofler og mintgele
Jordbærkage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 12. april
Oksesteg m/bearnaisesauce og ærter
Moccaparfait m/chokoladedrys
kuverter


Uge: 16
Mandag d. 13. april
Kogt glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Syltede pærer m/flødeskum
kuverter
Tirsdag d. 14. april
Ryetbokrebinetter(flæskekød og gulerod)m/majs
Koldskål m/kammerjunkere
kuverter
Onsdag d. 15. april
Køkkenchefens overraskelse
Rabarbersuppe m/flødeskum
kuverter
Torsdag d. 16. april
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 17. april
Kalv i estragon m/kartofler og grøntsager
Brødæggekage m/syltetøj
kuverter
Lørdag d. 18. april
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler o grøntsager
Fløderand m/frugtpure
kuverter
Søndag d. 19. april
Kyllingebrystfilet m/sauterede grøntsager og kartofler
Æblekage m/flødeskum
kuverter


Uge: 17
Mandag d. 20. april
Hvidkålsroulette m/muskatsauce, kartofler
Risengrød m/saft
kuverter
Tirsdag d. 21. april
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og coleslaw
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
kuverter
Onsdag d. 22. april
Køkkenchefens overraskelse
Ærtepuresuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 23. april
Stegt fisk m/råkost
Stikkelbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 24. april
Paella m/salat
Spinatsuppe m/brød
kuverter
Lørdag d. 25. april
Kalvesteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Citronfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 26. april
Partyskinke m/champignonsauce, kartofler og grøntsager
Rabarberkage m/flødeskum
kuverter


Uge: 18
Mandag d. 27. april
Boller i karry m/løse ris
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Tirsdag d. 28. april
Italiensk kødsovs m/pasta
Kartoffelsuppe m/bacon
kuverter
Onsdag d. 29. april
Køkkenchefens overraskelse
Mandarinris
kuverter
Torsdag d. 30. april
Stegt fisk m/råkost
Blommegrød m/mælk
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk