Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 38
Søndag d. 20. september
Kogt glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Ymerfromage
kuverter


Uge: 39
Mandag d. 21. september
Blomkålsgratin m/skinke hertil champignonsauce
Rødgrød m/mælk
kuverter
Tirsdag d. 22. september
Røget medisterpølse m/hvid løgsauce, kartofler og grøntsager
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Onsdag d. 23. september
Køkkenchefens overraskelse
Tyttebærris
kuverter
Torsdag d. 24. september
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Stikkelbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 25. september
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder, løg, kapers)
Koldskål m/hindbær
kuverter
Lørdag d. 26. september
Stegt kylling m/agurkesalat
Chokolademousse m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 27. september
Bankekød m/kartoffelmos og asier
Hjemmelavet is
kuverter


Uge: 40
Mandag d. 28. september
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Æblegrød m/mælk
kuverter
Tirsdag d. 29. september
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkål
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
kuverter
Onsdag d. 30. september
Køkkenchefens overraskelse
Kold hybensuppe m/flødeskum
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk