Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 27
Lørdag d. 4. juli
Paprikaschnitzel m/paprikasauce, kartofler og ærter
Mandarinfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 5. juli
Kyllingebrystfilet m/sauterede grøntsager og kartofler
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter


Uge: 28
Mandag d. 6. juli
Bitoks(hakkebøf) i paprikasauce, kartofler og ærter
Koldskål m/rabarber
kuverter
Tirsdag d. 7. juli
Biksemad m/rødbeder
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Onsdag d. 8. juli
Køkkenchefens overraskelse
Vaniljebudding m/saftsauce
kuverter
Torsdag d. 9. juli
Dampet fisk m/grøntsager
Kirsebærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 10. juli
Nakkekam i dildsauce m/kartofler og grøntsager
Solbærsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Lørdag d. 11. juli
Kotelet i fad m/løse ris og salat
Jordbærtrifli m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 12. juli
Oksesteg m/bearnaisesauce og ærter
Ananas og ferskner m/flødeskum
kuverter


Uge: 29
Mandag d. 13. juli
Ryetbokrebinetter(flæskekød og gulerod)m/majs
Ymerkoldskål m/frugt
kuverter
Tirsdag d. 14. juli
Stegt paneret flæsk m/persillesauce og kartofler
Squashkage m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 15. juli
Stegt kalvelever m/bløde løg
Tyttebærris
kuverter
Torsdag d. 16. juli
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Blomme/æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 17. juli
Kalkunfrikadeller m/tomatsauce og pasta
Chokoladekage m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 18. juli
Stegt kylling m/rabarberkompot
Syltede pærer m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 19. juli
Hamburgerryg m/lys sauce, kartofler og broccoli
Jordbærtærte m/flødeskum
kuverter


Uge: 30
Mandag d. 20. juli
Kalv i estragon m/kartofler og grøntsager
Rabarbersuppe m/flødeskum
kuverter
Tirsdag d. 21. juli
Italiensk kødsovs m/pasta
Ymerdessert m/ristet kokomel og ferskner
kuverter
Onsdag d. 22. juli
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og coleslaw
Koldskål m/jordbær
kuverter
Torsdag d. 23. juli
Fiskefrikadeller m/salat og dressing
Æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 24. juli
Farsbrød m/peberfrugt, tomatsauce og løse ris
Appelsinsuppe
kuverter
Lørdag d. 25. juli
Kalvesteg m/flødekartofler og majs
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter
Søndag d. 26. juli
Sprængt kam m/aspargessauce og grøntsager
Citronfromage m/flødeskum
kuverter


Uge: 31
Mandag d. 27. juli
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder, løg, kapers)
Græsk yogurt med frugt og musli
kuverter
Tirsdag d. 28. juli
Kogt kylling i karrysauce m/løse ris og ærter
Æblekage m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 29. juli
Kogt kalvekød m/dildsauce, kartofler og grøntsager
Solbærmousse m/flødeskum
kuverter
Torsdag d. 30. juli
Dampet fisk m/grøntsager
Rødgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 31. juli
Kyllingekrebinetter m/brun sauce, kartofler og bønner
Koldskål m/hindbær
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk