Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 23
Onsdag d. 3. juni
Køkkenchefens overraskelse
Koldskål m/rabarber
kuverter
Torsdag d. 4. juni
Stegt flæsk m/persillesauce, kartofler og grøntsager
Jordbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 5. juni
Enebærgryde m/kartoffelmos og grøntsager
Chokoladekage m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 6. juni
Stegt kylling m/agurkesalat
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter
Søndag d. 7. juni
Paprikagryde m/bacon, cocktailpølser hertil ris
Ymerfromage m/karamelsauce
kuverter


Uge: 24
Mandag d. 8. juni
Blomkålsgratin m/skinke hertil champignonsauce
Jordbærsuppe m/flødeskum
kuverter
Tirsdag d. 9. juni
Kalkun cordon bleu m/aspargessauce og grøntsager
Solbærmousse m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 10. juni
Køkkenchefens overraskelse
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
kuverter
Torsdag d. 11. juni
Stegt fisk m/persillesauce, kartofler og grøntsager
Abrikosgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 12. juni
Ribbensteg m/sky sauce, kartofler og mormorsalat
Alliancegrød m/mælk
kuverter
Lørdag d. 13. juni
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler o grøntsager
Ananas og ferskner m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 14. juni
Husarsteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Hindbærtrifli m/flødeskum
kuverter


Uge: 25
Mandag d. 15. juni
Krebinet m/brun sauce, kartofler og grøntsager
Rabarbersuppe m/flødeskum
kuverter
Tirsdag d. 16. juni
Kogt kylling m/aspargessauce og grøntsager
Frugtgelerand m/råcreme
kuverter
Onsdag d. 17. juni
Køkkenchefens overraskelse
Ymerdessert m/ristet kokomel og ferskner
kuverter
Torsdag d. 18. juni
Dampet fisk m/grøntsager
Solbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 19. juni
Kalvefrikasse m/kartofler
Kvarkkage m/frugtpure
kuverter
Lørdag d. 20. juni
Oksesteg m/skysauce og grøntsager
Chokoladebudding m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 21. juni
Kogt glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter


Uge: 26
Mandag d. 22. juni
Boller i karry m/løse ris
Koldskål m/mandarin
kuverter
Tirsdag d. 23. juni
Pølser m/varm kartoffelsalat
Jordbærkage m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 24. juni
Køkkenchefens overraskelse
Citronsuppe
kuverter
Torsdag d. 25. juni
Stegt fisk m/grøntsager
Blomme/æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 26. juni
Karrykål m/løse ris
Hindbærsuppe m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 27. juni
Bøf Bourguignon m/råkost
Æblekage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 28. juni
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Brombærtrifli m/flødeskum
kuverter


Uge: 27
Mandag d. 29. juni
Frikadeller m/stuvede ærter og gulerødder
Abrikossuppe m/tvebakker
kuverter
Tirsdag d. 30. juni
Kalvehjerter i flødesauce hertil kartoffelmos
Ymerkoldskål m/kammerjunkere
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk