Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 30
Lørdag d. 27. juli
kogt hamburgerryg m/lys sauce og kartofler
Alliancegrød m/mælk
kuverter
Søndag d. 28. juli
Helstegt svinemørbrad m/agurkesalat
Mandarinfromage m/flødeskum
kuverter


Uge: 31
Mandag d. 29. juli
Boller i karry m/løse ris
Broccolisuppe m/brød
kuverter
Tirsdag d. 30. juli
Vegatarret m/blomkål og kikærter
Ymerdessert m/ferskner og kokosmel
kuverter
Onsdag d. 31. juli
italiensk kødsovs m/pasta
Kold frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Torsdag d. 1. august
Dampet fisk m/grøntsager
Kirsebærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 2. august
Skipperlabskovs m/rødbeder og purløg
Kærnemælkskoldskål
kuverter
Lørdag d. 3. august
Stegt svinekotelet m/brun sauce,kartofler og grøntsager
Blommetrifli m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 4. august
Kogt kylling m/peberrodssauce og kartofler
Hønsekødssuppe m/kød-ogmelboller
kuverter


Uge: 32
Mandag d. 5. august
Ryetbokrebinetter(flæskekød og gulerod) m/majs
Æblesuppe m/tvebakker
kuverter
Tirsdag d. 6. august
Hvidkålsfrikadeller m/dildsauce og kartofler
Gulerodskage m/flødeskum
kuverter
Onsdag d. 7. august
Køkkenchefens overraskelse
Cremefraichecreme m/frugtpure
kuverter
Torsdag d. 8. august
Dampet fisk m/grøntsager
Solbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 9. august
Kalkunfrikasse m/persilledrys hertil kartofler
Rabarberkoldskål m/kammerjunkere
kuverter
Lørdag d. 10. august
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter
Søndag d. 11. august
Glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Citronfromage m/flødeskum
kuverter


Uge: 33
Mandag d. 12. august
Kyllingefrikadeller m/pasta og tomatsauce
Rødgrød m/mælk
kuverter
Tirsdag d. 13. august
Kikærtegryde m/kartoffelmos
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Onsdag d. 14. august
Køkkenchefens overraskelse
Mandarinris
kuverter
Torsdag d. 15. august
Stegt fisk m/persillesauce og grøntsager
Stikkelsbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 16. august
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder,løg,kapers)
Koldskål m/hindbær
kuverter
Lørdag d. 17. august
Stegt kylling m/agurkesalat
Ananas og fersken m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 18. august
Bankekød m/kartoffelmos og asier
Pandekager m/is og syltetøj
kuverter


Uge: 34
Mandag d. 19. august
Stegt medisterpølse m/blomkålsouffle, ristet lartofler
Æblegrød m/mælk
kuverter
Tirsdag d. 20. august
vegatarisk Shepards Pie
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
kuverter
Onsdag d. 21. august
Køkkenchefens overraskelse
Blomkålssuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 22. august
Dampet fisk m/grøntsager
Rødgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 23. august
Karryret m/ananas, champignon og løse ris
Gulerodssuppe m/basilikum m/grovbrød
kuverter
Lørdag d. 24. august
Hakkebøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Jordbærtrifli m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 25. august
Kalvesteg m/vildtsauce og tyttebær
Bagt æblekage m/flødeskum
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk