Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 13
Tirsdag d. 28. marts
Røget blomkålsgratin m/champignonsauce
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
kuverter
Onsdag d. 29. marts
Køkkenchefens overraskelse
Risengrød m/saft
kuverter
Torsdag d. 30. marts
Stegt fisk m/råkost
Stikkelsbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 31. marts
Junkfood Friday m/pommes frites
Kartoffelsuppe m/bacon
kuverter
Lørdag d. 1. april
Partyskinke M/champignonsauce og grøntsager
Mandarinfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 2. april
Oksesteg m/flødekartofler og skysauce
Jordbærkage m/flødeskum
kuverter


Uge: 14
Mandag d. 3. april
Flødegullasch m/kartoffelmos
Blegselleri m/brød
kuverter
Tirsdag d. 4. april
Indisk Dhal med raita
Koldskål m/mandarin
kuverter
Onsdag d. 5. april
Køkkenchefens overraskelse
Kørvelsuppe m/ 1/2 æg
kuverter
Torsdag d. 6. april
Tarteletter m/fiskeboller, rejer og asparges
Alliancegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 7. april
Glaseret skinke m/stuvet spinat og kartofler
Chokoladebudding m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 8. april
Stegt kylling m/agurkesalat
Hjemmelavet is m/vafler
kuverter
Søndag d. 9. april
Oksesteg m/skysauce og ærter
Syltede pærer m/flødeskum
kuverter


Uge: 15
Mandag d. 10. april
Lammecuvette m/skysauce, kartofler og mintgele
Moccaparfait m/chokoladedrys
kuverter
Tirsdag d. 11. april
Kartoffelfrikadeller m/pasta og tomatsauce
Koldskål m/kammerjunkere
kuverter
Onsdag d. 12. april
Køkkenchefens overraskelse
Champignonsuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 13. april
Stegt fisk m/råkost
Æblegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 14. april
Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og coleslaw
Brødæggekage m/syltetøj
kuverter
Lørdag d. 15. april
Hakke bøf m/bløde løg, kartofler og grøntsager
Fløderand m/frugtpure
kuverter
Søndag d. 16. april
Kyllingeroulade m/feta, bacon og soltørret tomat
Æblekage m/flødeskum
kuverter


Uge: 16
Mandag d. 17. april
Boller i karry m/løse ris
Risengrød m/saft
kuverter
Tirsdag d. 18. april
Champignonnøddepate m/pebersauce og grønt
Frugtsalat i flødeskum med revet chokolade
kuverter
Onsdag d. 19. april
Køkkenchefens overraskelse
Ærtepuresuppe m/brød
kuverter
Torsdag d. 20. april
Stegt fisk m/råkost
Stikkelsbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 21. april
Farsskinke m/skysauce, kartofler og broccolisalat
Spinatsuppe m/brød
kuverter
Lørdag d. 22. april
Kalvesteg m/sauce, kartofler og grøntsager
Citronfromage m/flødeskum
kuverter
Søndag d. 23. april
Wienerschnitzel m/skysauce og ærter
Rabarberkage m/flødeskum
kuverter


Uge: 17
Mandag d. 24. april
Frikadeller m/varm kartoffelsalat
Frugtsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Tirsdag d. 25. april
Bønnegullasch m/kartoffelmos, salat og dressing
Kartoffelsuppe m/bacon
kuverter
Onsdag d. 26. april
Køkkenchefens overraskelse
Øllebrød m/flødeskum
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk