Udskriv
 

Af hensyn til køkkenets forberedelse af den daglige middag, beder vi venligst om tilmelding senest dagen før, såfremt der medtages flere gæster.

Tilmelding kan ske personligt, telefonisk eller ved at benytte denne formular.














Uge: 21
Mandag d. 20. maj
kogt hamburgerryg m/lys sauce og kartofler
Bagt æblekage m/flødeskum
kuverter
Tirsdag d. 21. maj
Cremet tomatsuppe m/falafelboller
Hønsekødssuppe m/kød-ogmelboller
kuverter
Onsdag d. 22. maj
Køkkenchefens overraskelse
Koldskål m/rabarber
kuverter
Torsdag d. 23. maj
Stegt fisk m/råkost
Hindbærgrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 24. maj
Frikadeller m/stuvede ærter og gulerødder
Gulerodsgade m/flødeskum
kuverter
Lørdag d. 25. maj
Stegt kylling m/agurkesalat
Frugtsuppe m/tvebakker
kuverter
Søndag d. 26. maj
Paprikagryde m/bacon, cocktailpølser og ris
Ymerfromage m/karamelsauce
kuverter


Uge: 22
Mandag d. 27. maj
Bøf Lindstrøm(hakkebøf m/rødbeder,løg,kapers)
Jordbærsuppe m/kammerjunkere
kuverter
Tirsdag d. 28. maj
Vegetarlasagne m/salat
Løgsuppe m/ostebrød
kuverter
Onsdag d. 29. maj
Ribbensteg m/skysauce,kartofler og mormorsalat
Frugtsalat i flødeskum m/revet chokolade
kuverter
Torsdag d. 30. maj
Dampet fisk m/grøntsager
Alliancegrød m/mælk
kuverter
Fredag d. 31. maj
Bøf Bourguignon m/råkost
Koldskål m/jordbær
kuverter


Kollektivhuset Ryetbo  Engstedet 3-7  3500 Værløse

Foreningen til Fremskaffelse af Boliger for Ældre og Enlige www.kollektivhus.dk